HAJDU Cégcsoport


 

A több mint 65 éves múlttal rendelkező, 14,9 milliárd forint árbevételű HAJDU Cégcsoport a mai napig a keleti régió egyik legmeghatározóbb gazdasági egysége és mintegy 800 főnek biztosít stabil munkahelyet.         

HAJDU Hajdúsági Ipari Zrt.-ben több mint 50 éve gyártanak forróvíztárolókat és 20 éve foglalkoznak  megújuló energiához kapcsolódó készülékek, indirekt és hőszivattyús forróvíztárolók, napkollektorok, puffertárolók, kondenzációs gáz- és vegyestüzelésű kazánok gyártásával illetve forgalmazásával.

A HAJDU Infrastruktúra Zrt. egyik legfontosabb törekvése a környezetvédelmi célok támogatása, az energiafelhasználás racionalizálása. A Hajdu Ipari Park infrastruktúráját működteti, ide tartozik a villamos energia és a telephelyi gáz továbbadása, valamint ipari célú távhő, sűrített levegő, víz, hűtővíz és az ipari szennyvíztisztítás biztosítása.

HAJDU Autotechnika Ipari Zrt. jellemzően autóipari alkatrészek, elsősorban fémmegmunkálással és lemezalakítással előállított részegységek gyártásával, valamint gyártóeszközök tervezésével és kivitelezésével foglalkozik.