A HAJDU Autotechnika Ipari Zrt.  2021-ben is megkapta a Bisnode "A" tanúsítványát, amellyel  Magyarországon csupán a cégek 7,44 %-a rendelkezik. A rangos elismerés azt jelzi, hogy a vállalattal az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata igen alacsony.

A Bisnode nemzetközi cégminősítő minden vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát minősíti egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított rendszer alapján. Így került kiválasztásra az elsősorban autóipari alketrészeket gyártó HAJDU Autotechnika Zrt. is, mint a pénzügyileg legstabilabb cégek egyike. Ez alapján a vállalkozás a magyar cégek azon szűk körébe tartozik, akik pénzügyileg a legszilárdabb lábakon állnak, ezáltal rendelkeznek valamilyen Bisnode tanúsítvánnyal.

A Társaság vallja, hogy a Bisnode tanúsítvány segítségével ügyfeleik, szállítóik, munkavállalóik felé is tovább fokozhatják azt a több évtizedes működése során kiérdemelt bizalmat, amely elengedhetetlen a hosszú távú, stabil üzleti kapcsolatokban.