Cégünk három hazai egyetemmel – Debreceni Egyetem, Miskolci Egyetem, Nyíregyházi Egyetem - kötött duális képzésről szóló megállapodást, amelynek értelmében olyan gépészmérnök hallgatókat várunk duális képzésünkbe akik:

 • szakmai jövőjüket ipari környezetben képzelik el,
 • készek és nyitottak a folyamatos fejlődésre,
 • szeretnének belelátni meglévő üzemeink működésébe,
 • és szívesen csatlakoznának egy olyan csapathoz, amely a folyamatos technológiai innovációban látja a hosszú távú sikeres működés kulcsát.

 

Tedd meg az első lépést!

Jelentkezz most!

 

 • A magas színvonalú elméleti oktatás mellett megismerheted a vállalatunknál alkalmazott technológiákat és üzleti folyamatokat.
 • A tanulmányok teljes ideje alatt a legjobb szakembereinktől tanulhatod meg a szakma alapjait és fortélyait.
 • A képzés teljes ideje alatt rendszeres juttatásban részesülsz.
 • Változatos tanterv: az elméleti oktatást követően a vállalati gyakorlat során kipróbálhatod és alkalmazhatod a tanultakat.
 • A megszerzett tudás a vállalati munkavégzés során azonnal hasznosítható, így a duális képzés sikeres lezárása után lehetőséged lesz arra, hogy csatlakozz csapatunkhoz!

 

A HAJDU Autotechnika Ipari Zrt. mint autóipari beszállító fémmegmunkálással – jellemzően lemezmegmunkálással, lemezalakítással – előállított alkatrészeket gyárt.

A magas igényű autóipari beszállítói követelmények kielégítése érdekében teljes körű szolgáltatást nyújt. A megrendelőtől kapott 2D-s rajzok, 3D-s modellek alapján szerszámtervezésünk – szimulációs szoftverekkel optimalizálva – megtervezi a gyártáshoz szükséges szerszámokat, s saját szerszámgyártás keretében elő is állítjuk azokat.

A szerszámgyártásunk által előállított gyártóeszközök alkalmazásával a három műszakban működő alkatrészgyártó üzemünkben történik a lemezalakítás és a lemezmegmunkálás.

Termékeink gyártásának, vevőink ellátásának biztonságát is garantálja szerszámgyártási tevékenységünk, mellyel biztosított a szerszámok rendszeres, megelőző jellegű karbantartása, valamint az esetleges meghibásodások gyors és szakszerű javítása.

Vevőink között megtalálható az autóipar minden részvevője, a világmárkákat gyártó autógyár, a világelső autóipari beszállítók mellett a beszállítói lánc kisebb vállalkozásai is. Az autóipar szereplőin túlmenően több, egyéb területeken működő, nemzetközileg ismert cég is vevőkörünkbe tartozik.

 

Információ a vállalattal és a duális gépészmérnöki képzéssel kapcsolatban:

Vállalat székhelye: 4243 Téglás, kületrület 0135/32. hrsz.

Szakmai gyakorlóhely helyszíne: 4243 Téglás, kületrület 0135/32. hrsz.

Szakmai gyakorlóhely részlege: Gyártóeszköz üzem

Vállalati honlap: www.hajduautort.hu

Kapcsolattartó telefonszáma: + 36 52 582 803

Választható specializáció: termeléstámogató 

 

Jelentkezés módja a vállalathoz:

 • Elektronikusan beküldendő anyagok: fényképes önéletrajz, motivációs levél, egyetemi tanulmányok lezárt féléveinek másolata, egyéb bizonyítványok másolata (pl. nyelvvizsga).
 • E-mail cím: karrier@hajduautort.hu

 

Jelentkezzen azonnal