Iparral a társadalomért


 

A HAJDU Cégcsoport tudatos vállalatként kiemelt figyelmet fordít a környezet megóvására, a társadalmi felellőség vállalásra és kollégái munkakörülményének javítására. Arra törekszünk, hogy több éves növekedési pályánk mellett társadalmilag is fontos szerepet vállaljunk. Rendszeres támogatással nyújunk segítséget két alapítvány – Mosoly Alapítvány, Remény a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány – munkájához, ezzel a gyermekek és szülők lelki támogatásához, valamint a HAJDU Zrt. termékeivel a gyógyuláshoz elengedhetetlen higiéniás körülmények javításához is.

   Egyik fontos szempontunk, hogy a térséghez tartozó célok eléréséhez járuljunk hozzá, így a komoly eredményeket elérő Téglás HAJDU Ipari VSE súlyemelők főtámogatói vagyunk, akik már nemzetközi versenyeken is öregbítik a kis város nevét. Továbbá előre elkülönített keretünknek egy részét a tudomány, oktatás és ismeretterjesztés, különös tekintettel a HAJDU Cégcsoport tevékenységeihez kapcsolódó iparágakra, ehhez kapcsolódóan az innováció és a fiatal tehetségek szolgálatába állítjuk.

   A HAJDU Cégcsoportnál abban hiszünk, hogy tevékenységünkkel nem csak a vállalataink, de környezetünk és társadalmunk sikerességéhez is hozzájárulunk.