MinőségpolitikaA HAJDU Autotechnika Zrt. vállalati kultúrájának és képességeinek folyamatos fejlesztésére törekszik. Ennek érdekében IATF 16949, az e szabvány alá nem vonható tevékenységek vonatkozásában pedig ISO 9001 szerint kiépített és tanúsított minőségirányítási rendszereket működtet.

Tevékenységünk középpontjában az érdekelt felek igényeinek feltárása, rugalmas és minél teljesebb kielégítése, valamint megelégedettségük állandó fokozása áll. 
Ennek érdekében felmérjük és figyelemmel kísérjük működési környezetünk hatásait, és a lehetséges kockázatok elemzése alapján proaktív, komplex kockázatkezelési terveket határozunk meg.
Tevékenységünk rendszeres figyelemmel kísérésével és a szükséges, valamint célszerű javító intézkedésekkel, folyamatosan fejlesztjük minőségirányítási rendszerünket a rendelkezésünkre álló erőforrások figyelembevételével.

Minden munkatársunk tudatában van a minőségirányítási rendszer fontossága, s napi tevékenysége során a minőség iránti elkötelezettségével járul hozzá eredményes tevékenységünkhöz.


 

Központban a minőségAz iparágban megszokott és a vevők által elvárt magas szintű minőség biztosítása társaságunk legfőbb törekvése. Munkatársaink ismereteit, minőség iránti elkötelezettségüket rendszeres és célzott képzésekkel folyamatosan fejlesztjük. Folyamataink továbbfejlesztésénél a vevői visszajelzéseket, teljesítésünk mutatóit rendszeresen elemezzük és elsősorban az azokból nyert információira támaszkodunk.

Céljaink elérése érdekében társaságunk az autóipari termékek gyártásának vonatkozásában IATF 16949, az autóipari tevékenység rendszertanúsítása alá nem vonható gyártóeszköz tervezés, előállítás és karbantartás vonatkozásában pedig ISO 9001 szerinti rendszerszabványokon alapuló minőségirányítási rendszereket működtet. Ezen rendszereket független tanúsító cég audittapasztalatai alapján oklevéllel ismerte el.

 

  IATF 16949 tanúsítvány            ISO 9001 tanúsítvány   ISO 14001 tanúsítvány HU   ISO 14001 tanúsítvány EN 

Mérésügyi feltételrendszerünk


 

 

  Az autóiparban elvárt magas minőségi követelmények kielégítéséhez társaságunk kialakította a gyártott termékek teljes körű ellenőrzési feltételrendszerét. A méréstechnikai eszközök biztosításánál - azok magas pontossága és csekély leolvasási pontatlansága miatt - előnyben részesítjük a digitális mérőeszközöket.
   A gyártás során történő a gyors, egyszerű, de pontos ellenőrzésekhez - ahol lehet és célszerű, az egyetemes mérőeszközök mellett - széles körben rendszeresítjük az ellenőrző idomszerek használatát.
   Törekszünk komplex megoldások alkalmazására, s mérőrendszereket, kamerás automata ellenőrzős és mérő berendezést használva gyorsítjuk és pontosítjuk mérési tevékenységünket.
   Napi gyakorlat a 3D-s méréstechnika alkalmazása "hagyományos" tapintós mérőgéppel és a legkorszerűbb Blue-LED fényszkennerek használatával.